Database doesnt work

Found an error in our database? Please, post it here and we'll try to fix it asap!

Database doesnt work

Postby Pleasure » 06 Dec 2015, 19:10

so i have being trying to use the Archeage Database for last couple days but keep getting the same Error and no items will show up
anyone can tell me how to fix this?
Image
Pleasure
 
Posts: 3
Joined: 06 Dec 2015, 19:04

Re: Database doesnt work

Postby Admin » 06 Dec 2015, 20:18

Give me a link to the page, which gives you this error, please.
Admin
Admin
 
Posts: 390
Joined: 11 Sep 2013, 10:30

Re: Database doesnt work

Postby Tomelyr » 06 Dec 2015, 22:08

Tomelyr
 
Posts: 1
Joined: 06 Dec 2015, 21:52

Re: Database doesnt work

Postby Pleasure » 07 Dec 2015, 05:04



Yes i'm getting same stuff
Pleasure
 
Posts: 3
Joined: 06 Dec 2015, 19:04

Re: Database doesnt work

Postby Admin » 07 Dec 2015, 13:16

Please, try to clear the cache of your browsers. Those pages a working fine on my side.
Admin
Admin
 
Posts: 390
Joined: 11 Sep 2013, 10:30

Re: Database doesnt work

Postby cire2003 » 07 Dec 2015, 21:16

I had the same problem, cleared the cache as you said and all is working fine.
cire2003
 
Posts: 1
Joined: 07 Dec 2015, 21:14

Re: Database doesnt work

Postby Pleasure » 08 Dec 2015, 05:41

Admin wrote:Please, try to clear the cache of your browsers. Those pages a working fine on my side.

Thank you it works now :D
Pleasure
 
Posts: 3
Joined: 06 Dec 2015, 19:04

Re: Database doesnt work

Postby EODFNG » 08 Dec 2015, 17:11

getting the same error on any search performed, cleared all browser history (cache, cookies, etc.)

windows 10 (64bit)
Chrome
adblock and hola plugins installed :banghead:
EODFNG
 
Posts: 2
Joined: 08 Dec 2015, 17:09

Re: Database doesnt work

Postby EODFNG » 08 Dec 2015, 17:18

Works fine on firefox, chrome seems to not like something
EODFNG
 
Posts: 2
Joined: 08 Dec 2015, 17:09

Re: Database doesnt work

Postby Admin » 08 Dec 2015, 19:02

It should work in all browsers. When you clear the cache do it in the following order: close all tabs, clear the cache, restart the browser. If you leave the tab with some site open, the cache for this site will not be cleared.
Admin
Admin
 
Posts: 390
Joined: 11 Sep 2013, 10:30


Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron